Skip to main content

Rådgivning

Maxbo Torstvedt er en aktiv og fleksibel samarbeidspartner som hjelper til med alt fra tips og råd til idè og inspirasjon. Med vår fullsortiment varetilbud og konkurransedyktige priser året rundt, er vi ett av de beste alternativer både for den proffe og for den som liker å snekre hjemme.

Våre ansatte bistår deg gjerne dersom du står ovenfor tekniske problemstillinger. Vi har også bred erfaring innen materialvalg og produktegenskaper. For oss er det helt avgjørende at våre medarbeiderne har den nødvendige kompetansen for å være effektive problemløsere. Kurs og opplæring om nye produkter er derfor en kontunuerlig prosess og et av våre satsingsområder.

MAXBO har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Derfor legger MAXBO Torstvedt vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd. Med slagordet ”Godt gjort” skal MAXBO være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme.

Ta kontakt, så hjeper vi deg igang. Sammen får vi jobben gjort - godt gjort!

Kontakt oss

Tlf. 32 79 27 00
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SKAHOLTVEIEN 2
3484 HOLMSBU

ÅPNINGSTIDER
MAN - FRE 07.00 - 17.00
LØR 09.00 - 14.00

Godt gjort!  -  Maxbo.no